Rucolastamppot

rucol

Boodschappenlijstje voor 2 personen:

  • Je kunt b.v. gehakt nemen en dit rul bakken en er doorheen doen of apart een mooi stukje vlees of vis erbij serveren
  • Ongeveer 500 g aardappelen
  • 1 zakje rucolasalade
  • spekjes
  • 2 uitjes
  • 1 teentje knoflook
  • zongedroogde tomaatjes
  • peper en zout
  • diverse kruiden..probeer eens een beetje Ras el Hanout (Marokkaanse kruiden)
  • beetje tomatenpuree

Bereiden:

Aardappels gaar koken en afgieten en puree van maken. Je kunt het een beetje smeuïg maken met wat room en knoflook. Ik gebruik zelf vaak de gekruide olie van de zongedroogde tomaten. Daarbij de gebakken spekjes met ui..knoflook..zongedroogde tomaatjes, tomatenpuree en kruiden. Vergeet niet dat je de tomatenpuree even goed moet aanfruiten om te ontzuren. Als laatste de rucola er doorheen roeren. Niet stampen dus.

558173_348175551901090_1474002229_n

Bordje opmaken en smullen maar.

Eet smakelijk..!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s