Moorddadig plastic

De foto’s van de meeuw laten maar weer eens zien hoe rampzalig plastic is. En nog rampzaliger is de mens die zijn rotzooi niet opruimt! 

Zijn poten zitten verstrikt in de rotzooi waardoor hij niet kan landen. Zijn soortgenoten denken dat het voedsel is en jagen hem achterna. De afloop laat zich raden. Uitgeput zal hij of zij ergens neerstrijken om uiteindelijk een gruwelijke hongerdood tegemoet te gaan.

De natuur is om van te genieten en niet om te vervuilen! Gelukkig is het ook mooi in de Veerpolder.

Advertenties

13 thoughts on “Moorddadig plastic

  1. Een gruwelijke realiteit… ik heb geprobeerd mee te doen aan die plastic vrije week, afgelopen zomer (?) dat viel nog niet mee. Bewustwording is in ieder geval al wel een eerste stap.
    Prachtige foto’s van de Veerpolder!

  2. Voor de mens schijnt het erg moeilijk te zijn,om zijn of Haar troep op te ruimen! Eerlijk gezegd denk ik niet dat daar snel verbetering in zal komen,in z,n algemeenheid genomen dan.het gros van de mensen heeft “ik” hoog in het vaandel staan en lijkt helemaal niet geïnteresseerd te zijn in de schoonheid van de natuur en de medemens! Alleen maar geld achterna jagen en of carrière…opzich niks mis mee als dat iemands keuze is. Maar ze missen zó ontzettend veel! Goed…. Ik stop met ratelen….mooi dat je er aandacht aan hebt besteed! En prachtige foto’s! Keep the good work going….om het anders te zeggen:De meeste mensen laten het leven achteloos aan zich voorbij gaan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s