Zomergevoel

IJMUIDEN

Advertenties

9 thoughts on “Zomergevoel

  1. Supermooie foto’s weer… het is echt jouw ‘specialisatie’ he, zonsondergangen! Wat zijn ze weer spectaculair… die met die visser in de verte vind ik ook zo gaaf!
    De eerste foto’s zorgen inderdaad voor een heel zomers gevoel, maar die met dat model/meisje en de fotografen is een beetje dubieus wat dat betreft; iedereen DIK ingepakt, behalve dat meiske dat er wat bibberig bij staat 🙂 Maar heel mooi hoe je dat schouwspel hebt vastgelegd… ook in het licht van de ondergaande zon. Gaaf Jaap!

    • Ik geniet er elke keer weer van, de zonsondergang en het strand bezorgt mij ook een heerlijk vrij gevoel. Misschien dat daarom de foto’s mooi worden. En de fotografen waren allemaal vrouwen. Dat zou het minder dubieus moeten maken, denk ik zo. Ik ben in ieder geval weer helemaal blij met je complimenten. Thanks Noortje 🙂

  2. Prachtig, Jaap! Ik hou van zomerse taferelen, mensen op het strand, strandhuisjes, promenades, zonsondergang aan zee. Het wekt een soort heimwee en nostalgie en doet me altijd ook een beetje denken aan Proust’s ‘Op zoek naar de verloren tijd’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s