Op het strand

Wijk aan Zee

Op het strand kwam ik ook Max weer tegen. De zigeuner op het strand. Het gaat goed hem. Zijn spierkracht verbetert met de dag. Hij heeft inmiddels zijn eerste ritje voor een rijtuig achter de rug. De uitnodiging van Max, om een stukje met hem op het strand te lopen, kon ik natuurlijk niet afslaan!

Advertenties

15 thoughts on “Op het strand

  1. Jemig Jaap, ze zijn echt adembenemend mooi deze foto’s. Die panorama-foto waar je rechts in beeld twee mensen (kinderen?) ziet rennen…die met de burkadames, die ‘roze’ linksonder… echt zo ongelooflijk mooi. Wat kun jij dat toch goed, het is veel moeilijker dan het misschien voor sommigen lijkt, zo’n ‘landschapsfoto’, met een goede scherptediepte, werken met het (weinige) licht en de compositie. Dat kun jij geweldig goed. Genieten!

    • Ik ben dan ook helemaal bij met mijn nieuwe 10-18 mm lens. En ook helemaal blij met je compliment. Je hebt gelijk. Het lijkt makkelijker dan dat het is en je moet ook nog eens het geluk hebben dat de beeldvulling voor je compositie op het strand is. Geniet ik nu verder van je mooie compliment 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s