Martina Blazeska

“Wat wordt er toch vaak nog laat, zelfs tot na middernacht, gehangen op straat, jongeren die jagen, schreeuwen, zingen, die lopen te roepen en vloeken, anderen lastig vallen en de straat bevuilen: en ze lijken er nog veel lol in te hebben ook.”

Dit gemopper is niet van een bejaarde anno 2015. Het is opgeschreven in 1644 door een dominee op Vlieland. Hij baalde van de rondhangende jongeren die op straat overlast bezorgen. En hij is niet de enige die zich druk maakt over jongeren. Mopperen op de jeugd van tegenwoordig is van alle tijden. Maar is het altijd terecht. Ik vind van niet. De afgelopen jaren heb ik een aantal creatieve en inspirerende jongelui ontmoet, die het tegendeel bewijzen. De komende tijd wil ik er een paar in de spotlights zetten.

Creative and inspiring young people

047

Martina Blazeska is een singer songwriter uit  Ohrid Macedonië. Mijn tweede thuisland. Momenteel studeert ze aan Berklee College of Music in Boston. Een muzikaal talent en een mooi mens. Neem even de tijd, bezoek haar Youtube kanaal en geniet!

Martina Blazeska is a guitar player from Ohrid, Macedonia. Currently living in Boston, MA & attending Berklee College of Music.

Advertenties

11 thoughts on “Martina Blazeska

  1. Leuk en goed ook jaap dat je dit doet,niet alle jeugd bezorgd overlast, wat je zegd,het gemopper hierop is van alle tijden. Martina speelt overigens heel verdienstelijk gitaar!

  2. Pingback: Nathalie Basoska | Jaap Kroon

  3. Net wat je zegt Jaap, de creatievelingen hebben plezier en een doel. De jongeren die op straat hangen hebben niks om handen en vervelen zich.
    Ik heb genoten van Martina’s gitaalspel, zal zeker ook eens naar haar youtube kanaal gaan.

  4. Pingback: A Magical Night | Jaap Kroon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s